Resto Vito

Special thanks aan de aannemers!

What a view!!!

Dag iedereen

We zijn super tevreden over de vooruitgang van de werken. Onze aannemers, stuk voor stuk TOP! Het mag gezegd worden!

Op hele korte tijd zijn de binnenwanden geplaatst, aangesloten op de riolering, elektriciteit en sanitair ligt klaar. De volledige houtskeletbouw is een pareltje! Echt onder de indruk van de STIELMANNEN waar we in zee zijn mee gegaan.

De voorbereiding voor de vloer zijn nu bezig en dan kunnen we verder met de binnenafwerking.

Momenteel ziet de buitenkant er nog somber en donker uit maar eens de buitenbekleding er zal zijn, zal het concept pas echt tot zijn recht komen… so excited… en ook fier! We are almost there!

Mijn hoed af voor de aannemers en mijn architect ! TOP! Echte stielmannen die actief meedenken en met hun beroepsfierheid dit project aan het afwerken zijn. Bedankt!

Vandaag voor de eerste keer mij op het terras gewaagd… Mijn hoogtevrees overwonnen en met een ladder naar boven geklauterd. Het moet gezegd zijn, het was de moeite! Nu nog de zomer bestellen…. een adembenemend zicht, al zeg ik het zelf. Ik kijk uit naar mijn eerste prosecco op het terras…

Meer nieuws over Resto Vito